Diskgolfbanen i Knarvik begynner å ta form

Diskgolfbanen i Knarvik begynner å ta form. Det er endret og ryddet ekstremt mye der i det siste og de trenger nå hjelp til en siste stordugnad, og håper å få samlet kjernen av frisbeegolfmiljøet i Bergen og omegn til det.
Vi har jo alle stor glede av å få spilt på nye baner som gir oss nye utfordringer. Banen i Knarvik blir på mange måter litt lik som Badevika hvor en bruker noen kurver flere ganger for å få totalt 18 hull. Det blir en rein skogsbane med mange tekniske aspekter og noen hull med bra lengde som vil trigge frem driveren hos de fleste.
Det er ingen egen klubb der foreløpig og ildsjelene trenger en hånd nå på slutten. Det satt opp en dugnad om ikkje så altfor lenge som forhåpentligvis kan bli avslutta med en liten «turnering». Meld deg inn i facebooksiden deres og bli med å etablere en ny treningsarena her i Nordhordland!

Knarvik Frisbeegolf